• +385 (0)98 39 89 59
  • info@pepeks.hr
KUPI KARTU

Povijest

Tvrtka Pepeks registrirana je 1995. godine kada je započela sa pružanjem usluge putničkog prijevoza u cestovnom prometu. U početku se tvrtka bavila pružanjem usluga izvanrednog prijevoza putnikada bi od 1998. godine počela obnašati redovite međunarodne linije, uglavnom između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.

Od tada sve do danas naši autobusi svakodnevno povezuju gradove u Bosni i Hercegovini kao npr. Tuzlu, Brčko, Orašje, Novi Grad, Prijedor, Banja Luku i Bosansku Gradišku i druge sa Zagrebom, Karlovcem, Rijekom i Pulom. Također svaki tjedan prometuje linija za Švedsku, koja prolazi kroz mnoge gradove, Malmoe, Goteborg, Stockholm, pa sve do popularnog studentskog centra, grada Uppsale.

Značajno je napomenuti da je početku rada tvrtke "Pepeks" d.o.o. prethodilo osnivanje tvrtke "Pepex bus" d.o.o. iz Tuzle, koja je svoju djelatnost započela 1994. godine. Poveznica ove dvije tvrtke je isti vlasnik te obavljanje iste djelatnosti kao i međusobna suradnja i kooperacija na većem broju registriranih linija. Ponosni smo na činjenicu da će oba poduzeća uskoro proslaviti 20 godina uspješnog rada.

Također, ponosno smo na naš odnos prema putnicima koji njegujemo na prijateljskoj razini svih ovih godina. Isto tako uspješno surađujemo u kooperaciji od samoga početka sa mnogim manjim i večim, domaćim i inozemnim, prijevozničkim tvrtkama, kao što su Autotrans d.d., Toping Trade do.o.o, Kantić Turistik, Bundavica d.o.o., Croatia Bus, i mnogi drugi.